Results 1 to 3 of 3

Thread: Fade in slideshow help please

  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Fade in slideshow help please

    Script : Fade in slideshow
    url: http://www.dynamicdrive.com/dynamici...nslideshow.htm

    Hi can anyone help me

    I have entered the script for the fade in slideshow into my website.
    It previews fine in Frontpage 2003 using IE6, but when I upload it to my website it dose not run and no images load. The images are there in the right place so I cannot see why it will not run.
    The page in question can be viewed at http://www.johnsonsespana.co.uk/John.../Our_Villa.htm
    I am new to web design and this is my first atempt, so any help would be apreciated

    Yours

    Brian

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Because

    http://www.johnsonsespana.co.uk/John.../our_villa.jpg

    Doesn't exist, which is what the script is looking for. You need to upload the images in the same folder.

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for your help
    Although I knew that the Our_villa.jpg did exist and was in the right location, your reply got me looking and checking everything again and it seems a little thing like capital letters or lower case makes all the difference even in the file extention.
    The page is working fine now

    Thanks again

    Brian

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •