Results 1 to 4 of 4

Thread: Image Viewer II with a Mac

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Image Viewer II with a Mac

    I need help!

    I love the fade-in effect with the Image Viewer II when I mouseover a link. Here is my website: http://www.teamroyal.net/home.htm

    PROBLEM: The fade effect does not work with any browsers on my iMac (Mac OS X 10.4.6). Is there a fix for this?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,876
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    When you say "any browsers," which browsers did you try, exactly?
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Safari, Explorer, Opera, and netscape - all on a mac

  4. #4
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,876
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    Oh, not strange at all. I just realized -- it doesn't work in any of my browsers either. Not only does it rely on filters for the opacity blend, making it IE-only, it also uses a DirectX filter, resulting in it only working in IE6+/Win.
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •