Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Sliding Doors Menu not working on browsers other than Firefox

  1. #1
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Sliding Doors Menu not working on browsers other than Firefox

    Script: Sliding Doors Menu
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici.../generator.htm

    I've been using this script for years and just recently was told that my webpage isn't working on Chrome. I checked my site and found that Chrome and other browsers, don't show the menu correctly. http://www.kcff.net If you look at the link on Firefox, it looks just fine. Now, look at it on Chrome. Horrible and the links don't even work. Is there something I need to add/subtract from the script/html to get the menu's to work correctly on other browsers? I added a text that the menu only works on Mozilla Firefox. Not sure what else to do. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    chertsey, a small town 25 miles south west of london, england.
    Posts
    2,309
    Thanks
    4
    Thanked 286 Times in 279 Posts

    Default

    Hi there Kada,

    I tested your page in Chrome Version 103.0.5060.114 (Official Build) (64-bit)
    and it worked OK for me - see image...

    Click image for larger version. 

Name:	chrome-example.jpg 
Views:	62 
Size:	48.4 KB 
ID:	6521

    coothead
    ~ the original bald headed old fart ~

  3. #3
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you so much! In that case, I will need to figure out why I'm not seeing it working on my comp on Chrome.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I checked Chrome again and this is what I see.Click image for larger version. 

Name:	07-20-2022 at 11.21 AM.jpg 
Views:	62 
Size:	61.4 KB 
ID:	6535

  5. #5
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I have spent 2 hours on trying to fix my webpage on Chrome to no avail! The only thing I can think of is it is in the HTML coding. I've done everything suggested by chrome and no change from the image I have provided. I know @coothead said the page shows correctly for him/her. I am seriously at a loss.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I responded below and I checked the version I have and it is updated: Version 104.0.5112.102 (Official Build) (64-bit) I still get just the non-working text.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Davenport, Iowa
    Posts
    2,433
    Thanks
    105
    Thanked 118 Times in 116 Posts

    Default

    It looks good to me too.

    Do you have extensions turned off? Have you tried viewing it in a vanilla or developer version of Chrome?

    Coothead is male
    To choose the lesser of two evils is still to choose evil. My personal site

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    chertsey, a small town 25 miles south west of london, england.
    Posts
    2,309
    Thanks
    4
    Thanked 286 Times in 279 Posts

    Default

    Hi there Kada,

    try disabling all of your Chrome's extensions to see if that effects a cure.
    if it does then turn them back on one at a time to locate the little bugger
    that is causing your understandable grief.

    I can think of no other possible cause of the strange behaviour

    coothead
    ~ the original bald headed old fart ~

  9. #9
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you for your response. Yes, I did turn off all extensions with no change. What is "vanilla or developer version"? And thank you for letting me know Coothead is a male. *giggles*

  10. #10
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tried disabling all extensions without any change. At this point I'm thinking of just leaving it alone since others aren't having a problem viewing my site on Chrome. Just me. LOL Thank you for the suggestion.

Similar Threads

  1. 8 Image Sliding Doors Tabs Menu
    By BorderTerroir in forum CSS
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2011, 09:22 AM
  2. Sliding Doors Vertical Menu
    By barryg in forum CSS
    Replies: 3
    Last Post: 05-06-2010, 06:59 PM
  3. Sliding doors menu won't work when doctype defined
    By groovygarden in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2008, 07:09 AM
  4. sliding doors menu
    By gus in forum CSS
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2008, 01:20 PM
  5. Sliding doors vertical menu- IE white gap
    By naftus in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 4
    Last Post: 04-02-2007, 01:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •