Results 1 to 2 of 2

Thread: problems getting fade-in slideshow work with ASP

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy problems getting fade-in slideshow work with ASP

    hi all,

    i tried to dynamically generate a slideshow with ASP. the problem is that i keep getting an error (something about obj has no properties) - even when i'm using the default slideshow definitions.
    it should work as asp generates the code before javascript.
    anyone knows how to get it to work?

    thanks,
    tom

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    29,069
    Thanks
    44
    Thanked 3,216 Times in 3,178 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    That error generally means that one of the HTML elements that the script expects is not there at the time that the script is looking for it. A link to your problem page might reveal to me what element that is. Then steps could be taken to make sure that it is there for the script when and where it is expected.

    If you want to try this yourself, troubleshooting the live page in FireFox's javascript console is what I would do first to try finding what that HTML element is. It might be revealed by the console as a javascript object though, if so the script would need to be examined to determine the actual element.

    Of course, there could be other/another problem(s).
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •