Results 1 to 3 of 3

Thread: Chrome CSS dropdown not working in PHPBB

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Chrome CSS dropdown not working in PHPBB

    I'm using the new 'Chrome CSS Drop Down Menu' found here on dynamicdrive.

    However it will not play well with phpbb (most recent version and all others I assume).

    When I use the code in the .tpl file (template) and go to preview...it works fine. When I actually visit the forum (.php) it just goes straight to text and does not show up formatted via the CSS.

    Any ideas on why this is happening and/or how to fix it?

    Thank you in advance everyone!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    I'd try including the css for the menu in the stylesheet for the pages that get the menu's markup inserted.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks that worked! Whew it was a pain, I actually had to add the css into the overall_header.tpl (along with the other CSS) and then make direct links to the other folders.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •