Results 1 to 4 of 4

Thread: is it just me? button maker "error"

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default is it just me? button maker "error"

    is it just me or is the on line micro button maker off line?
    i was playing with it last night, very cool....but today when i came back to actually generate some buttons i want to use, it comes up w/ an error message where it would normally show the preview image......it gives no # or designation to the error it just says error and won't generate anything. guess i'll try again later.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,496
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Last I recall, that thing was still in late beta phase. I also remember some mention of the type of error you are talking about. If I recall correctly, it was with FF in particular, what browser do you use?
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ah hah, i do use FF most the time, but i bounce into IE also, specially when i'm working on new HTML pages(as I was last night) I'll try it on IE
    Thanx
    a heap

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    When you get that error message, just reload the page, which generally fixes it in Firefox. Yep, the problem is due to some referral checking code that I've added. When I say beta, I really mean it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •