Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with cgi script

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    169
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Problem with cgi script

    Hello.

    First, I'm not sure this is the right forum for this post, I just didn't know where else to put it.

    Recently, the company which provided our hosting service was bought out and our files transferred to the new servers. Prior to the transfer, we had a cgi script which displayed a page-level hit counters. Following the transfer, the script no longer worked.

    I've attached a copy of the cgi file. The only change I made was to the root home address in line 21.

    I had a similar problem with a PHP file until the root home address was changed. I used the same address in this routine, but it still doesn't work. It's like it can't find it's digits and data folders (the script also created a file for each page with the count for that page).

    I've talked with the new company's support people and they say it's a coding problem.

    The way this routine was normally invoked is:

    Code:
    <img src="http://www.ohiobuttons.org/cgi-bin/BSCounter/bsimgcount.cgi?file=ShowScenes&style=plain_b" border="1" height="24" width="40" align="top">
    The digits and style folders are located in the cp/images/digits/ folder and the data folder is located in the cgi-bin/BSCounter/ folder.

    I'm not familiar with Perl/cgi, so I'm hoping that someone who is can help me out.

    Thanks,
    Jim
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    On A Scottish Island
    Posts
    465
    Thanks
    0
    Thanked 60 Times in 56 Posts

    Default

    Sorry, I can't help with the CGI script bit I have used this PHP counter for many years and it works perfectly.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    169
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi styxlawyer.

    Thanks for the quick reply. I looked at the PHP counter, but it has one problem. I don't want the page count to appear on some of the pages, and that doesn't seem to be an option. Have you found a way to hide the count if necessary?

    Thanks again.
    Jim

  4. #4
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    On A Scottish Island
    Posts
    465
    Thanks
    0
    Thanked 60 Times in 56 Posts

    Default

    I haven't tried this, but you could surround the call to the php file with the following:

    Code:
    <div style="display:none;">
    .
    .
    </div>

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    169
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi Styxlawyer.

    Works fine. Should have thought of that myself. Many thanks.

    I'd still like to know why the cgi script doesn't work on the new servers, if there's any cgi gurus out there.

    Best regards,
    Jim

  6. #6
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Are you sure about it?

Similar Threads

  1. Image trail script mixed with other script problem. Pls. Help
    By twinkle.star in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 09-06-2007, 02:59 PM
  2. Problem with a script
    By Rick2k7 in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2007, 12:25 PM
  3. Floating menu script problem if used with slideshow script
    By tigger_na in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 9
    Last Post: 05-11-2006, 09:23 AM
  4. Script: DD Floating Menu Script problem
    By fishermansblues in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 11:27 AM
  5. Script problem in AOL
    By threedoves in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 3
    Last Post: 05-26-2005, 11:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •