Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: gAjax RSS Feeds Displayer v2.1 - Atom feeds arent shown

  1. #21
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,138
    Thanks
    3
    Thanked 1,007 Times in 992 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Thanks for the heads up John on those two points! Like you said, they will probably be non issues for most users, so I'll just let them be for now.
    DD Admin

  2. #22
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello

    Thank you very much for your help! It works great again!

  3. #23
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    63
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello team,

    I am trying to use the script but it doesn't work. I checked the script here: http://www.dynamicdrive.com/dynamici...sdisplayer.htm but I see it's not loading the RSS either (none of 3 windows work)

    Can you please advice

    Thanks in advance

  4. #24
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,373
    Thanks
    77
    Thanked 3,421 Times in 3,382 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    It's working for me. Do you have javascript enabled?

    If you want more help, please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  5. #25
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    63
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi John,

    I am visiting the http://www.dynamicdrive.com/dynamici...sdisplayer.htm
    I tried with IE, FF, chrome...none show the rss..it just shows the spinning gif and "Retrieving RSS feed(s)"
    I do have javascript enabled on the browsers

  6. #26
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,373
    Thanks
    77
    Thanked 3,421 Times in 3,382 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    OK, unless you have javascript disabled in all those browsers, it's something else. In fact, if you're seeing the loading image, javascript is probably enabled. I assure you that page is working for me in a number of browsers. I've emptied my cache to make sure I didn't just have a past working version loaded. So, the page is up and running. I have found that some third party anti-virus/anti-malware programs as well as firewalls can sometimes block content and/or certain javascript actions. There are other possibilities. If you're using a proxy server that might be an issue, but might not. Try temporarily disabling any third party utilities like I mentioned if you have them. If you're using a proxy to make you browsing private, try temporarily disabling that. Do not change your actual proxy settings if they're merely set to their defaults or you have never manually configured them before.

    Just to rule out an issue with feeds in general on your computer, see if you can navigate directly to a feed in - say FF or Chrome (IE is weird with these sometimes all on its own):

    http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot

    You should either see the feed or a bunch of xml code.

    Also, what version of Windows are you using?
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  7. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    Foundas (02-14-2017)

  8. #27
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    63
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi John,

    I visited the link today and I now I can see the feeds. I have not disabled anything on malwarebytes nor Microsoft essentials (win7 64-bit)
    I tested the new yahoo api and it works fine

    I don't know if you did any change the scripts, but everything is working now

    Thank you

  9. #28
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,373
    Thanks
    77
    Thanked 3,421 Times in 3,382 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    OK, I'm using the same OS and nothing was changed on Dynamic Drive, as it was working before, and I assume still is. I have no control of the demo page. If you changed nothing and now it works, perhaps you had an older version of the page, one using the deprecated API, cached. That or network connectivity was poor when you were trying before. My best guesses. As long as it's working now, I guess it doesn't matter, and we may never know for sure.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Similar Threads

  1. gAjax RSS Feeds Displayer - Edit Feeds Shown
    By dsol828 in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2012, 07:11 PM
  2. gAjax RSS Feeds Displayer - ignore broken feeds?
    By kblm in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 05-24-2012, 10:18 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-05-2011, 09:18 AM
  4. gAjax RSS Feeds Displayer - can't display multiple feeds
    By nsbrown in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2008, 08:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •