Results 1 to 3 of 3

Thread: The sideviewmenu does not display!!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question The sideviewmenu does not display!!

    1) Script Title: Page Sideview Menu

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...deviewmenu.htm

    3) Describe problem: The menu does not display!! What have I missed?

    This is the code in my page:
    HTML Code:
    <!DOCTYPE html>
    
    <html lang="en">
        <head>
        <meta charset="utf-8"/>
        <!-- Slide Menu -->    
        <meta name="viewport" content="width=device-width">
        <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="js/jamiil.js"> </script>
    
    
        <link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Asul:100,175' rel='stylesheet' type='text/css'>
    
        <link type="text/css" rel="stylesheet" href="./js/DynamicDrive/sideviewmenu/sideviewmenu.css" />
    
        <script src="./js/DynamicDrive/sideviewmenu/sideviewmenu.js"> 
    
        /***********************************************
        * Page Sideview Menu- (c) Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
        * Please keep this notice intact
        * Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for this script and 100s more
        ***********************************************/
    
    
        jQuery(function(){ // on DOM Load
                sideviewmenu({ // call sideviewmenu() function
                        menuid: 'sideviewmenu',
                        onopenclose:function(state){ // state is either "open" or "closed"
                                // custom code
                        }
                })
        })
    
        </script>
    <!-- End of Slide Menu --> 
        </head>
        <body>
            <div class="toggler" onClick="sideviewmenu.toggle()"></div>
            <h1>Test Page</h1>
    
        </body>
    </html>
    The bar-push-button does appears on the html document, and in adding an alert(...) in the js file to find out what functions are being accessed, I can see that only the alert() in the initializing function is being called.
    Code:
    var sideviewmenu = (function(win, $){
    //Show(...) is a wrap function for alert(...), it is a Java idiosyncrasy. 
    Show("I am entering sideviewmenu!!");
    ...
    }
    So, this code above is been accessed and its corresponding Show() call displays, but other functions, like
    HTML Code:
    function getajaxcontent(url, options){ Show("I am in line 24"); ... }
    are not.

    I click on the lined button, but the menu does not display.
    Bottom line, I cannot make the menu to display, I have binged for an answer, but to no avail. And as you can see above, I have also tried trouble shutting the problem.

    Can any body help?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Make sure the path to "menucontents.txt" on your server as specified inside the script is correct. If it is, please post a link to the problem page for us to check out.
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you for your reply.
    This is web page where the code reside
    http://arbolone.ca/001TestBench.html

    again, thanks for your help

Similar Threads

  1. RSS Display Boxes - Select which category to display
    By Xion in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2011, 07:46 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 08-13-2008, 06:42 AM
  3. Single display line rotating/scroll text display.
    By acctman in forum Looking for such a script or service
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 03:25 AM
  4. Can RSS Display Box Script display atom feeds?
    By jjvoice in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2008, 01:49 AM
  5. RSS Display Boxes: can't get past "Initializing RSS Display Box..."
    By jancohen in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 10-26-2007, 06:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •