Results 1 to 3 of 3

Thread: Google 64bit and 32bit Chrome is to ignore the "Image frames using CSS3 border".

  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Japan
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Google 64bit and 32bit Chrome is to ignore the "Image frames using CSS3 border".

    http://www.dynamicdrive.com/style/cs..._border_image/

    First, because Windows10 Professional 64bit of Google Chrome has ignored the "Image frames using CSS3 border-image", I think Chrome bugs, gave a report on Google Inc.. But today, Andoroid-OS 32bit has been upgraded, but Chrome has been revised, ignores the "Image frames using CSS3 border-image". Is this would be a temporary problem? Or, does it always dialect was born?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    It works, but that browser expects a slightly different syntax. Not in the border-image property itself, but in the preparation for it. The item must also have border-style, not just border-width as used for the demo. Example:

    Code:
    .imageborder{
    border-width: 20px;
    border-style: solid;
    -moz-border-image: url(frame.gif) 20 stretch; /*Mozilla version*/
    -webkit-border-image: url(frame.gif) 20 stretch; /*Webkit version*/
    -o-border-image: url(frame.gif) 20 stretch; /*Opera version*/
    -ms-border-image: url(frame.gif) 20 stretch; /*IE syntax when it does support this prop*/
    border-image: url(frame.gif) 20 stretch; /*Standard version*/
    }
    Last edited by jscheuer1; 06-09-2016 at 04:08 PM. Reason: English Usage
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    Ujiki.oO (06-10-2016)

  4. #3
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Japan
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    A list of normal operation has been confirmed :

    1. Android OS 6.0.1 + Chrome 51.0.2704.81
    2. Win10 Pro (64bit) + Chrome 51.0.2704.84 m (64-bit)
    3. Win10 Pro (64bit) + Avast SafeZone 1.48.2066.101
    4. Win10 Pro (64bit) + Comodo Dragon 50.14.22.465 (portable)
    5. Win10 Pro (64bit) + Comodo Chromodo 49.13.20.402 (portable)
    6. Win10 Pro (64bit) + Comodo IceDragon 45.0.0.5 (portable)
    7. Win10 Pro (64bit) + IE11.0.31
    8. Win10 Pro (64bit) + Edge25


    Thank you very much to complete the perfect answer !
    Last edited by Ujiki.oO; 06-11-2016 at 12:35 PM.

Similar Threads

  1. Stick Responsive CSS3 Dropdown with lyouts Mega Menu ala Amazon "Shop by Department"
    By DD-Newbie in forum Looking for such a script or service
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2015, 08:52 PM
  2. Combining "Featured image zoomer" "and "Image thumbnail viewer II"
    By novastar in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2011, 10:10 PM
  3. Resolved Problem with "Simple Tree Menu" in Google Chrome
    By tory in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 04-26-2010, 07:57 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-05-2009, 06:19 PM
  5. AjaxTabs - "startajaxtabs" ignore DIV?
    By zorag in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2007, 10:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •