Results 1 to 4 of 4

Thread: Is it possible to add destination url to ultimate fade show

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Posts
    203
    Thanks
    28
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default Is it possible to add destination url to ultimate fade show

    1) Script Title: Ultimate Fade-in slideshow (v2.6)

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...nslideshow.htm

    3) Describe problem: It continuously cycles. I'd like it to play thru once then send user to a destination url like the wipes document script did. is that possible?
    p.s. is there a way to make it responsive in a fluid website? i have the styling for images to display at 100% of their width (fluid) but without being able to define the images in the slideshow as percentages, they display too large in mobile devices

    <style>
    img {max-width:100%;
    height: auto;
    }
    @media \0screen {
    img {
    width: auto; /* for ie 8 */
    }
    }</style>
    Last edited by jundo12; 06-05-2015 at 07:44 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2014
    Posts
    203
    Thanks
    28
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    in other words, percentages no longer work in the ultimate fade-in show in firefox. i verfiied this when i went to his link he had on the page where the script is, and clicked his example demo of a responsive slideshow using his script. it didn't work. just sat on the first image.

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Posts
    203
    Thanks
    28
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    i got the responsive thing working. my little fluid image script was messing up his. works now.
    still wonder if this function (where it sends you to the specified url automatically, could be used in the ultimate fade in
    document wipes effect
    http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex3/wipedemo.htm

  4. #4
    Join Date
    May 2014
    Posts
    203
    Thanks
    28
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    well it's responsive but it's not moving, just loads the first image and stops. but if i put pixel dimensions back in instead of percentage, it starts to work again.

Similar Threads

  1. Ultimate - Fade-In Show
    By IrishDudeGR in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 10
    Last Post: 06-24-2011, 11:12 PM
  2. Ultimate fade in slide show- fade time
    By shika in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 10
    Last Post: 07-22-2010, 09:23 PM
  3. Ultimate Fade in slide show help
    By andysam in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 04-05-2010, 02:06 AM
  4. Ultimate Fade-in Show problem
    By baglady in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2008, 12:17 AM
  5. Ultimate Fade-in slide show- show text descriptions?
    By bobvaz in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 9
    Last Post: 06-07-2007, 03:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •