Results 1 to 3 of 3

Thread: Smooth Navigational Menu (v2.1) - ul li hover doesn't work

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Smooth Navigational Menu (v2.1) - ul li hover doesn't work

    1) Script Title: Smooth Navigational Menu (v2.1) - ul li hover doesn't work
    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...smoothmenu.htm
    3) Describe problem: the ul li bij hover doesn't work!

    Currently I'm working on my school assignment.
    I've used this vertical menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamici...smoothmenu.htm). But the ul li doesn't work as it should be.
    Who would like to help me with this problem?

    See the test page: http://annimang.nl/galleryhausmannwe...2-versie3.html

    Thank you very much in advance.
    Gr Li-Ann

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    There has been extensive modification to the css files. I haven't been able to see exactly where this problem has crept in. But it looks like that if you add the !important keyword to the z-index value for the shadow, that will fix it (ddsmoothmenu.css around line #116, addition red):

    Code:
    /* ######### CSS for shadow added to sub menus  ######### */
    .ddshadow{ 
    position: absolute;
    left: 0;
    top: 0;
    width: 0;
    height: 0;
    background-color:#00F; /*#ccc;*/ /* generally should be just a little lighter than the box-shadow color for CSS3 capable browsers */
    z-index:100 !important;
    }
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hallo John,

    Many thanks for your quickly reply & solution.
    I've add the !important keyword to the z-index value for the shadow and it's works.

    This thread is resolved!
    Li-Ann

Similar Threads

  1. Smooth Navigational Menu v2.1 : Hover Mouse Problem
    By ozonenetwork in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 6
    Last Post: 09-05-2013, 01:05 PM
  2. Smooth Navigational Menu v2.1 doesn't load css files on seo URL type
    By Arona in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2013, 03:46 AM
  3. AJAX part of Smooth Navigational Menu does not work
    By MrBiggz in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 08-08-2012, 05:03 AM
  4. Smooth Navigational Menu Vertical Menu Doesn't Work
    By IAmWEC in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2010, 09:07 PM
  5. Problem with "Smooth Navigational Menu" hover
    By borgymanotoy in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-2009, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •