Results 1 to 4 of 4

Thread: Site code not showing as per CSS code.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    196
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Site code not showing as per CSS code.

    My site as per the link below has some gremlins within it of which i cant find.
    http://www.theremotedoctor.co.uk/ford_keys.html

    The problem i am facing is that the main whitish colour you see within the black outer borders is shown as F4F4F4 when using my html colour picker BUT it should actualy be a blue 000066
    I have looked through the CSS file but do not see why the blue 000066 is replaced with the whitish colour F4F4F4
    This is the same on each of the pages it should be shown on,i know its something simple but looking at it many times over now im stumped.

    Are you able to give the site a once over to try and track down the gremlin for me.


    Thanks very much.
    Last edited by theremotedr; 10-14-2013 at 07:58 AM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    2,023
    Thanks
    17
    Thanked 319 Times in 318 Posts
    Blog Entries
    3

    Default

    Which border do you mean? The only black border I can see is around the main content and it's made up of images.
    Eddy Proca
    I love Dropbox. Get it through my girlfriend's referral link (I reached my limit) and both you and her get 500 MB extra! Thanks and you're welcome!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    29,028
    Thanks
    44
    Thanked 3,210 Times in 3,172 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    He's right, that (#F4F4F4, I'm actually reading it as #747474) is a part of the background images being used to frame the main content. And, as it so happens, there's no css reference to #000066 anywhere on or associated with the page that I can find visa vis a border. There are some background references. But a background color will not show through a background image unless that image has transparent sections. If you want that gray line on your background images to be blue, in an image editing program either make it transparent or color it blue.

    That is unless you mean something else.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    196
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Internet down most of yesterday.
    Since putting up the post i have now sorted the issue.
    I have changed the colour of the content files to blend in with the page and issue gone.
    Thanks again.

Similar Threads

  1. code needed for showing sub cats in a list
    By rickyspires in forum PHP
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2009, 10:57 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-03-2008, 04:31 PM
  3. css not showing up with php in code
    By punstc in forum PHP
    Replies: 3
    Last Post: 06-22-2008, 11:12 PM
  4. Fading Scroller: fcontent code showing
    By vrm in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 6
    Last Post: 05-24-2006, 02:46 AM
  5. showing code?? without the &l; ...
    By darco9x2 in forum HTML
    Replies: 16
    Last Post: 07-20-2005, 02:29 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •