Results 1 to 3 of 3

Thread: DD's Smooth Navigational Menu ( v2.1 ) :: Can't get external file to load.

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default DD's Smooth Navigational Menu ( v2.1 ) :: Can't get external file to load.

    1) Script Title :: Smooth Navigational Menu (v2.1)

    2) Script URL :: http://www.dynamicdrive.com/dynamici...smoothmenu.htm

    3) Describe problem ::
    First off, I want to thank DD for this script. It's slick, clean, and easy to understand...that it...until I get to the external file containing the data. With anticipated ( and multitude of ) changes to the menu on the eventual website, I really like the idea of one external file for periodic updating site-wide. ( That was another reason for choosing this script. )

    Secondly, you should be warned that I am NOT a programmer of any merit. So, your indulgence with my strange questions and lack of knowledge is appreciated.

    And finally, I do not have a url to point you to the working-problem as I am only just putting together templates for the site at this time.


    Here's my quandary....
    I have to be missing something when it comes to the instructions for creating and recalling the external file to call the menu. ( Actually, I know I'm missing something because, as I said before, I'm not a programmer of any kind. )

    See section titled ( nearest the page bottom )
    Putting the Menu contents in an external file and fetched using Ajax
    My external file - with the menu items/links - is called navi.htm and resides in the same folder as all the other required files ( css, js ). Yet, when I edit the ( head ) ddsmoothmenu.init contentsource I cannot get the external file to load.

    The div created on the template page is called "smoothmenucontainer".
    The external file is navi.htm

    Would someone be good enough to ( s l o w l y ) walk me through the process?
    I know I'm not giving you enough information, but rest assured that I am monitoring this post closely, and will respond as quickly as possible.

    TIA
    vgs

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Southeastern CT
    Posts
    596
    Thanks
    43
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.


    This will help get your answers more quickly.
    Thanks,

    Bud

  3. #3
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Bud,
    Thank you for your reply. As I stated in my message, I do not have a site to point to at this time. I'm only building the page template locally.

    BUT!
    I did find the information that I was looking for on another post, and I no longer need assistance. ( It WAS my stupidity. ) And, it seems that the script is working just as I had hoped.

    But again...thank you for trying to assist.
    vgs

Similar Threads

  1. Smooth Navigational Menu v2.1 doesn't load css files on seo URL type
    By Arona in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2013, 04:46 AM
  2. Smooth Navigational Menu v1.51, external file
    By Jacques Gourdon in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 3
    Last Post: 07-31-2012, 06:25 PM
  3. Smooth Navigational Menu - First Item/Anchor Tag Fires on Page Load.
    By DBriars in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2012, 09:35 PM
  4. Smooth Navigational Menu (external) with dynamic PHP
    By Icke in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 02-01-2011, 05:10 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 07-07-2009, 05:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •