Results 1 to 3 of 3

Thread: Using Javascript with Adobe Muse

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Using Javascript with Adobe Muse

    Hello,

    For the last 4 days I've been scanning the entire internet trying to solve my problem but to no avail.
    Either the answers I found wouldn't work or, well, I didn't quite understand them. (Hence the username )

    I am currently working on a project where my client insists I use Adobe Muse. This is not really an issue as I have been able to add code though I'm having problem with the code working properly.

    I am trying to get a random background load each time the website reloads. So far, this has worked, however, it keeps tiling the image.
    I have tried asking Adobe staff and forums but not really getting anywhere since most people have ignored my question So I'm sort of hoping to find some help here as I am convinced it is an easy fix..I just don't know how.

    This is what I currently have added to my html code at the end of the document (i'm not sure if it is meant to be somewhere else..it seems to WORK there though)<script type="text/javascript">

    // # of images
    var imgCount = 3;
    // image directory
    var dir = 'http://skywide.co.uk/test3/images/';
    // random the images
    var randomCount = Math.round(Math.random() * (imgCount - 1)) + 1;
    // array of images & file name
    var images = new Array
    images[1] = "background_test2.jpg",
    images[2] = "background_test.jpg",
    images[3] = "temp_background-03-08.png",
    $('html').css('background-image','url("' + dir + images[randomCount] + '")');
    </script>


    Any help is really appreciated Though please bare in mind I may need to know where to put any extra code (like, be told exactly where to paste it)

    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Adobe Muse - background image rotation

    Hey there,

    I have a similar problem, did you have any luck in resolving that?

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default btw

    Quote Originally Posted by dutcher View Post
    Hey there,

    I have a similar problem, did you have any luck in resolving that?
    -------

    Did you alter the index.CSS?

Similar Threads

  1. need adobe tutorial
    By gurmeet in forum Graphics
    Replies: 5
    Last Post: 03-17-2010, 05:00 PM
  2. What is Adobe After Effects About?
    By zharlene in forum Computer hardware and software
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2008, 04:52 PM
  3. Looking for help with Adobe Illustrator, etc.
    By Web_learner in forum Looking for such a script or service
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2007, 12:06 AM
  4. adobe
    By jr_yeo in forum Other
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2006, 06:10 PM
  5. Layers in Adobe
    By Freeman in forum Graphics
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-2006, 11:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •