Results 1 to 3 of 3

Thread: Selected Images Not Showing on Browser

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Selected Images Not Showing on Browser

    Hi,

    Using Lightbox2.

    Have one page where all is fine. A further 2 pages are struggling to recognise the larger images and display a blank white background. All images are within same 'images' folder. Have tried replacing some of the images on the page which works, again, browser not finding image:

    uniqproducts.co.uk

    Page that works /bridesmaids.html
    Pages that dont /wedding.html and occasions.html

    Can anyone see something that I can't.

    Thank you for your help.

    Em.x
    Last edited by jscheuer1; 02-26-2013 at 03:21 PM. Reason: Format

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    28,953
    Thanks
    43
    Thanked 3,195 Times in 3,157 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    On wedding.html (for example, I bet the other problem ones are similar):

    Code:
    <a href="images/confetti.png" rel="lightbox" title="help">
      <img src="images/2wedding110.jpg" alt="bridesmaids image">
    </a>
    The image (red) is a 404 Not Found. So either you forgot to upload it, or as often happens, you did but it has one or more upper case letters in its filename. It depends on the OS, but in general local machines ignore differences in case in filenames and paths, while servers usually see - say:

    images/confetti.png

    Images/confetti.png

    images/CONFETTI.png

    all as separate files. Look for one, if it's missing, even if one of the others is there, it's not found. On a local machine, they're all the same.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    emsy (02-26-2013)

  4. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you,

    I had not reconciled the images with the server as you pointed out!

    Thank you for your speedy response!

    Em.x

Similar Threads

  1. Resolved IE 8 is not showing images
    By gurmeet in forum CSS
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2010, 01:31 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-01-2009, 06:11 AM
  3. Fade-in Slideshow: selected a few images from a pool of many
    By billymortz in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2008, 05:15 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-24-2006, 12:14 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 10-17-2005, 06:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •