Results 1 to 3 of 3

Thread: crawler doesnt show images when hosted

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    19
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default crawler doesnt show images when hosted

    1) Script Title: Crawler works fine when running on my PC

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...wler/index.htm

    3) Describe problem: I tried using the above script for images to crawl at the bottom, http://metjntuh.com/index1.html but the images are not displayed after hosting them in the host. But they runfine on a PC.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    NH
    Posts
    674
    Thanks
    98
    Thanked 26 Times in 26 Posts

    Default

    in Firefox I used the web developer toolbar and edited the / at the end of your image codes and it worked.

    <img src=images/img1.jpg/>

    Edit: Moderator's Note:

    You can use that syntax (with the slash) if you want to. After all, it's required for validation to the DOCTYPE of the page. But then you also have to make the src attribute valid by quoting it, ex:

    Code:
    <img src="images/img1.jpg"/>
    Another thing I see that will cause problems in at least some browsers is the nested <div> tag (red):


    Code:
    					  <div class="marquee" id="mycrawler2">
                            <div align="center"> <img src=images/img1.jpg/> <img src=images/img2.jpg/> <img src=images/img3.jpg/> <img src=images/img4.jpg/> <img src=images/img5.jpg/></div>
    					  </div>
    For best results, get rid of that.
    Last edited by jscheuer1; 02-16-2013 at 04:52 AM. Reason: add note

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    19
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks a lot u made my day

    that worked out

Similar Threads

  1. Flip Book "Images"... does NOT show up, on "newly" hosted Web Site
    By ggmoss in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2013, 01:06 AM
  2. Image w/ description tooltip v2.0 doesnt show in ie
    By kel_s in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2010, 06:14 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-19-2008, 12:23 PM
  4. Ultimate Fade-in slideshow doesnt show in Mac IE5
    By kreven in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 8
    Last Post: 06-28-2006, 02:49 AM
  5. Help with fade-in slideshow, doesnt show up when i include it!
    By lesane in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2005, 12:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •