Results 1 to 2 of 2

Thread: Image w/description tooltip not working.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Image w/description tooltip not working.

    Hi I have made a landing page using the tooltip and it worked fine in the live view and it works fine another working server but when I try to load it on the live server the tooltips aren't working. Here are links to the two versions. I really don't understand why it works on one server and not the other. Any help would be greatly appreciated!

    this text is in the head just before the closing head tag and after any style tags.

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddimgtooltip.css" />
    <script type="text/javascript" src="ddimgtooltip1.js">

    * Image w/ description tooltip v2.0- (c) Dynamic Drive DHTML code library (
    * This notice MUST stay intact for legal use
    * Visit Dynamic Drive at for this script and 100s more

    <script type="text/javascript" src="//"></script>

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Thanked 3,267 Times in 3,228 Posts
    Blog Entries


    Somehow some garbage characters have crept into the file. I think it might be an encoding issue. If not, simply uploading a fresh copy of the file should solve it. If so, you would need to somehow change the encoding on the file, either how it's saved, and/or how it's served.

    I have an idea. Grab this version (right click and 'Save As'):


    Upload it to the folder directly via ftp.
    - John

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    sndcase (01-27-2013)

Similar Threads

  1. Image w/ description tooltip v2.0 not working properly
    By alakbd in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2012, 03:37 AM
  2. Image w/ description tooltip - Description hidden
    By Lady Rogue in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 9
    Last Post: 01-25-2010, 04:39 PM
  3. Image w/ description tooltip (Runtime Error + not working in IE)
    By ~jc in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 4
    Last Post: 08-14-2007, 07:32 PM
  4. Image w/ description tooltip *not working for me*
    By Sparkle in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2006, 05:48 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts