Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: small problem using the print screen button

  1. #11
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hitchhiking the Galaxy
    Posts
    1,013
    Thanks
    46
    Thanked 139 Times in 139 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by djr33 View Post
    On a Mac, you can choose whether you want to save a file or copy to the clipboard. The settings are somewhere in the System Preferences-- if anyone can't find it, I can check, but it should be fairly obvious. The disadvantage of that is that you have to remember a few more key combinations. On Windows it's simple!
    OR, you can just press command+shift+3 and it automatically saves to the desktop

    As to the issue, does the print-screen button perform any other function at any time normally? Maybe you had a key stuck that caused it to do something else? Have you fiddled with your keyboard shortcuts recently?

    Also, since this is a desktop, try with different keyboards, see if you can replicate the incident.
    "Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program." - Linus Torvalds
    Anime Views Forums
    Bernie

  2. #12
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello,
    As I read you want to know how to use just prints, but not with a function key.
    To do this you can follow these point
    1. Turn on your desktop then you click F8 then where you find an option to turn on/off function key then you can take a screenshot without the use of function key now you can capture a screenshot via just print screen.
    Hope this will help you.
    Thanks

  3. #13
    Join Date
    May 2019
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    This might be a wild solution. I know this is an old thread but if its not resolved, have you considered instering a USB keyboard with an "fn" key and see if problem still exist?

  4. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Davenport, Iowa
    Posts
    2,110
    Thanks
    96
    Thanked 98 Times in 96 Posts

    Default

    This is ancient history for me. The problem was resolved over 6 years ago. I have since upgraded to Windows 7 and plan to stay with it for a while. Still, thanks for the suggestion. Unfortunately, I no longer have any way to test it.
    To choose the lesser of two evils is still to choose evil. My personal site

Similar Threads

  1. CSS Screen & Print Issue
    By asifakhtar in forum CSS
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2011, 08:41 PM
  2. Can i Block the Print screen option
    By fOOtscray in forum Other
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2008, 07:00 AM
  3. Using Cross-browser print button to print a different page
    By egghead2000 in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2008, 04:40 AM
  4. Print Screen
    By coutancineau in forum Other
    Replies: 13
    Last Post: 05-20-2006, 04:21 PM
  5. Print Screen key
    By Servoc in forum HTML
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2005, 06:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •