Results 1 to 4 of 4

Thread: All Levels Navigational Men & SSI

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default All Levels Navigational Men & SSI

    1) Script Title: All Levels Navigational Menu (v3.02) &
    CSS Fixed Layout #2.1- (Fixed-Fixed)

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...menu/index.htm &
    http://www.dynamicdrive.com/style/la...1-fixed-fixed/

    3) Describe problem: I would like to use SSI for the menu, but it won't work. Can this be done? Use Dreamweaver.

    Many Thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    So.Cal
    Posts
    3,643
    Thanks
    63
    Thanked 517 Times in 503 Posts
    Blog Entries
    5

    Default

    The menus are defined by regular HTML lists, so using a Server-Side Include shouldn't be a problem.

    Have you tried yet?

    If so, please describe what problems you encountered. If not, ...

    Quote Originally Posted by Super8man View Post
    ...Use Dreamweaver
    unfortunate.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by traq View Post
    The menus are defined by regular HTML lists, so using a Server-Side Include shouldn't be a problem.

    Have you tried yet?

    If so, please describe what problems you encountered.


    Using CSS Fixed Layout #2.1- (Fixed-Fixed) with CSS Equal Columns Height script, that works fine. For menu 'All Levels Navigational Menu (v3.02)'
    For ssi have folder called ssi where they all go.
    Set-up footer used this: <!--#include virtual="ssi/footer.html" -->
    Set-up Drop Down Menu list: <!--#include virtual="ssi/menu2.html" --> included just above </body>
    Both work OK.

    My problem I'm unsure how to do the div id="ddtopmenubar" as ssi? The bit that you use to navigate. It works OK direct on page, but not using ssi. Can you do this by calling ssi for this bit. Can manage if not, the hidden bit is where most of the nav is anyway & that works. Just wanted to make updates easier.

    Thanks Best Wishes David.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Think I have sorted it. Missed the javascript off the ssi file. So simple yet so daft (me) Always learning

Similar Threads

  1. All Levels Navigational Menu (v3.02)
    By DebF in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2012, 03:07 PM
  2. All Levels Navigational Menu (v3.02)
    By anybloodyid in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2012, 06:50 AM
  3. Resolved Need help with All Levels Navigational Menu (v3.0)
    By zeech26 in forum CSS
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2011, 06:28 PM
  4. All Levels Navigational Menu in IE6
    By hamasaki in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2011, 05:14 PM
  5. All Levels Navigational Menu (v2.0)
    By Stevesteve in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2008, 10:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •