Results 1 to 3 of 3

Thread: Ultimate Fade-In Slideshow not displaying in Internet Explorer 8

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    USA
    Posts
    8
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ultimate Fade-In Slideshow not displaying in Internet Explorer 8

    Ultimate Fade-In Slideshow

    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...nslideshow.htm


    Hey there! Hoping this will be my last question regarding the slideshow.

    Two of the users on my site (one of them being the client I actually built the site for) are on Internet Explorer 8, and dial-up internet. The slideshow doesn't display at all for them, though all my other users seem to be able to see it. Also, I do have it set to the latest jQuery version.

    Any ideas on what's causing this problem would be greatly appreciated. Thank you for your time!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    2,011
    Thanks
    16
    Thanked 315 Times in 313 Posts
    Blog Entries
    13

    Default

    It's not a fault I've ever noticed when I've viewed it with IE8. We don't know how your site is setup though so post the link and we'll have a better chance of helping you.
    Focus on Function Web Design | Latest News RSS | Facebook | Twitter |
    Fast Edit (A flat file, PHP web page editor & CMS. Small, FREE, no database!) | Fast Edit BE (Snippet Manager) (Web content editor for multiple editable regions!) | Fast Apps |
    The only limit to creativity is imagination: JemCon.org

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    29,076
    Thanks
    44
    Thanked 3,216 Times in 3,178 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    If you mean this page:

    mypetsonparade.com/pages/parade/

    That works fine here in IE 8. But I have a 100mbs connection, not dialup. If it's some other page, let me know what page. Otherwise it's either the slow connection or something about the browser's settings or maybe both. I vote for the slow connection. Those are some pretty hefty images @ about 50K apiece. Not so bad for a fast connection, but dialup? I'm laughing.

    The script will not run until the first image is loaded. Tell them to wait one hour at least before giving up.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Similar Threads

  1. Fade Slideshow Internet Explorer issue
    By RichardN in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2010, 07:50 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 08-01-2010, 10:41 PM
  3. Ultimate Fade-in slideshow (v2.4) - Errors in Internet Explorer?
    By That Guy in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2010, 04:14 PM
  4. Resolved Ultimate Fade In Slideshow - Firefox and Internet Explorer misplacement
    By madsrh in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2010, 10:20 PM
  5. Resolved Z-Index, Ultimate Fade Slideshow, Scroller Code, Internet Explorer
    By judylovesherdog in forum Dynamic Drive scripts help
    Replies: 6
    Last Post: 01-11-2009, 09:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •