Advanced Search

Results 1 to 3 of 3

Thread: Need help creating javascript code to auto populate web fields

  1. #1
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Need help creating javascript code to auto populate web fields

    I am submitting online applications for work and VERY new to programming. Actually, I barely have any idea where to begin. Please excuse my lack of programming lingo in this post, I will try to describe things the best I can.

    I have an Excel spreadsheet with customer's names, address, city, county, state, etc. and would like to figure out how to auto populate this information into separate fields on a webpage. It gets very tedious trying to copy-paste all this information for thousands of customers and would like to figure out an easier way.

    Here is a sample application:
    http://www.treasury.gov/initiatives/...tion%20PIS.pdf
    I need to fill in fields 2b, 2f (a), 4b, 4d, and 5a. I already have "Form Auto Filler" to fill in the bubbles for me.

    This is how far I've gotten with my code (I don't even know if this is right)
    javascript:document.getElementsByTagName('pname').value='A68';document.getElementsByTagName('paddr1').value='B68';document.getElementsByTagName('pcity').value=' C68';document.getElementsByTagName('pcounty').value='D68';document.getElementsByTagName('pzip').value='E68';

    Since I do have this information on an Excel Spreadsheet, I am trying to figure out a way to have the cells automatically change the numbers as I drag the code down to the next row/customer's information (i.e. A68 to A69, B68 to B69, etc).

    Ideally, I would paste this code into the internet address bar and VOILA, the fields should be filled.

    Any suggestions, tips, guides, or programs would be very helpful. :-)

    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    N 11 19' 0.0012 E 142 15' 0
    Posts
    1,508
    Thanks
    41
    Thanked 89 Times in 88 Posts
    Blog Entries
    3

    Default

    Please use the forum's bbcode tags to make your post more readable:

    for php code............[php] <?php /* code goes here */ ?> [/php]
    for html...............[html] <!-- markup goes here -->.....[/html]
    for js/css/other.......[code] code goes here................[/code]


    Just a quick suggestion, if you don't get any replies and you're willing, I'd suggest posting a request in the paid help forum... you'll probably get more responses there...

  3. #3
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I will try that! Thank you.

Similar Threads

  1. Using Buttons to Populate Form Fields
    By Migey in forum JavaScript
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2012, 03:11 PM
  2. Auto Populate text box from drop down
    By scrappy in forum Looking for such a script or service
    Replies: 1
    Last Post: 12-01-2010, 10:55 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-24-2010, 08:10 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-05-2007, 12:36 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 05:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •