Results 1 to 2 of 2

Thread: Slideshow image display issue

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    61
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Slideshow image display issue

    I am trying to get the slideshow image to display correctly. It has been cutoff and not the full size. Can anyone please let me know how I can correct this. See link below. Thanks

    http://www.trademarkspecialassets.com/wyzefb.html

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    29,072
    Thanks
    44
    Thanked 3,216 Times in 3,178 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    The dimensions given in trademarkspecialassets.com/wyze/engine/js/visualslideshow.js at the end are not proportional:

    Code:
    VisualSlideShow({"duration":1100,"delay":7500,"id":"show","width":460,"height":160,"captions":true,"controller":true,"thumbnails":false,"loop":true,"paused":false,"effect":"Push"});
    Using a text only editor like NotePad, change the width to 498 and they will be.

    Or, change both the width and the height to the native dimensions ("width":700,"height":225). Then they will of course be proportional, and the slideshow will be full size.

    Once they are proportional, cropping will no longer occur.

    The browser cache may need to be cleared and/or the page refreshed to see changes.
    Last edited by jscheuer1; 07-31-2012 at 08:46 AM. Reason: native dimensions
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •