Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: My J Query multi level menu has gone haywire

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default My J Query multi level menu has gone haywire

    1) Script Title: jQuery Multi Level CSS Menu #2

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/style/cs...el_css_menu_2/

    3) Describe problem: I have been using this menu - which I love - on a number of sites, one of which no longer works properly and I have no idea why. The dropdowns won't stay down once you move off the top header. Could someone please help me? It's on this site http://www.molecreek.info

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,918
    Thanks
    3
    Thanked 969 Times in 957 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    The link to your site you posted appears broken to me...
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hitchhiking the Galaxy
    Posts
    1,013
    Thanks
    46
    Thanked 139 Times in 139 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by ddadmin View Post
    The link to your site you posted appears broken to me...
    that's odd, it works for me
    "Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program." - Linus Torvalds
    Anime Views Forums
    Bernie

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    N 11 19' 0.0012 E 142 15' 0
    Posts
    1,531
    Thanks
    41
    Thanked 89 Times in 88 Posts
    Blog Entries
    3

    Default

    Fine for me too...

    Also, the dropdown menu worked fine when I checked it out... what browser are you using?
    Last edited by keyboard; 07-16-2012 at 07:43 AM.

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hitchhiking the Galaxy
    Posts
    1,013
    Thanks
    46
    Thanked 139 Times in 139 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by keyboard1333 View Post
    Fine for me too...

    Also, the dropdown menu looked fine when I checked it out... what browser are you using?
    Looks fine? I think he's complaining that the drop down menu doesn't stay down.
    "Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program." - Linus Torvalds
    Anime Views Forums
    Bernie

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    N 11 19' 0.0012 E 142 15' 0
    Posts
    1,531
    Thanks
    41
    Thanked 89 Times in 88 Posts
    Blog Entries
    3

    Default

    Edited my above post... on the submenus, it seems to work fine!

  7. #7
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hitchhiking the Galaxy
    Posts
    1,013
    Thanks
    46
    Thanked 139 Times in 139 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Anyway, so when did it stop working?
    "Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program." - Linus Torvalds
    Anime Views Forums
    Bernie

  8. #8
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi guys. I don't know exactly how long it's been playing up, but it was up for 3 years before that working perfectly. I use Firefox and have tried it in IE as well. It seems to start off OK but then the dropdowns start pulling back up when you shift down off the main header. I have the menu on other sites and it's fine. I've taken some stuff off the homepage in case it was causing problems but it made no difference.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Southeastern CT
    Posts
    597
    Thanks
    43
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    Odd, a bad link for me too.

    "server not found"
    Thanks,

    Bud

  10. #10
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Still got the problem

    I don't know what's been happening with the server error. I'm not getting that - but my menu still isn't working correctly. Can anyone help me please?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •