Results 1 to 4 of 4

Thread: All Levels Navigational Menu breaks in IE

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default All Levels Navigational Menu breaks in IE

    1) All Levels Navigational Menu (v3.02)

    2) http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/

    3) Describe problem: Not working as intended in Internet Explorer

    If you go to your URL of the script in IE, you will notice that there are double arrows and sub-menus can not be clicked on, they disappear before you can click them.

    I inherited a site from a developer who used version 3.01 of the script for the menu items. I see now that the script is updated to version 3.02, however on your site and the example, I am seeing the same problem, with the double arrows and non navigatable sub-navs.

    I notice v. 3.02 was as recent as March.. but something has happened in the browser world or world of Microsoft updates negating the navigations functionality.

    PS - I believe I am using IE8

    Thanks,
    Robert aka rad1964

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I did update the js file with the 3.02 code, same problem persists.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Hmm not sure yet why this is happening, as I see the issue on the DD script page, testing the menu on a blank page doesn't seem to trigger the same issue (in IE8 that is). Inside ddlevelsmenu.js, try commenting out the below line:
    Code:
    	//if (document.attachEvent && parent.length>0) //account for page being in IFRAME, in which above doesn't fire in IE
    		//this.addEvent(window, function(){functionref()}, "load");
    Any change?
    DD Admin

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Yes! This worked, at least in Internet Explorer 8.. I do not have any other version ATM.

    Thank you for the fix.

    I also noticed that when you download the example and open up on your local machine that it works as intended. odd.

    Robert aka rad1964

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •