Results 1 to 6 of 6

Thread: Image Array JQuery Gallery

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Image Array JQuery Gallery

    1) Script Title: Image Gallery

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...dhtmlslide.htm

    3) Describe problem: Error message in IE8: Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
    Timestamp: Mon, 23 Jan 2012 21:09:37 UTC


    Message: 'imagearray[...].0' is null or not an object
    Line: 34
    Char: 3
    Code: 0
    URI: file:///L:/1stimpressionlawns%20copy/scripts/simplegallery.js


    Site URL is: L:\1stimpressionlawns copy\photogallery.html

    I tried removing a "," on the second to last line, but that didnt work, error is still there. Any help would be greatly appreciated

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Here:

    Code:
     . . . /gallery/4974.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/14.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/050.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/049.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/041.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/033.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/025.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/016.jpg", "", ""],
    ["images/gallery/01.jpg", "", ""],
    ],
    autoplay: [false, 2500, 2], //[auto_play_boolean, delay_btw_slide_millisec, cycles_before_stopping_int]
    persist: true,
    fadeduration: 1000, //transition durati . . .
    See that red comma? Get rid of it.

    The browser cache may need to be cleared and/or the page refreshed to see changes.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  5. #5
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi John,

    After reading the old threads, I did delete "," on that line on my local computer. I cleared the cache and I still saw the error message on my local drive. I figured if it didnt change on my local drive, it didnt fix the issue. Would it matter if I uploaded to the "live" site?

    Thanks for your help John!

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Yes it might, change it and upload it. If there's still a problem let me know.

    A little background - that comma is invalid javascript code, other browsers will error correct it for you. However IE 8 and less will not. There could be other problems in IE 8, but that much has to be fixed first.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •