Results 1 to 4 of 4

Thread: Mouseover doesn't work

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Mouseover doesn't work

    Ok I'm using this code for Image Thumbnail Viewer II
    I'm using rollover not clicking but it doesn't work I've used it before and it works fine so I'm not sure whether it's just my computer or there is actually a problem.

    If you could visit here and just login with username:tester and PW:tester
    Click on "Gallery v3" - now you can see page 1 of the gallery which works perfectly fine. However click 'Next' for page 2 and it doesn't work

    can anyone help?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    On these lines for the second gallery you have left off the closing quotes for the last entry on each line (I've put them in below, using red):

    Code:
    dynimages[51]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/Gallery/jwc2.jpg", "", "152.Adam Scott at the '05 Johnnie Walker Classic"]
    dynimages[52]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/ScottonGreen.jpg", "", "153.Adam Scott poses"]
    dynimages[53]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/ScottonSofa.jpg", "", "154.Adam Scott poses"]
    dynimages[54]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/adam20red20sox201.jpg", "", "155.Adam Scott pitches before a baseball match"]
    dynimages[55]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/as1.jpg", "", "156.Adam Scott gets ready to tee off"]
    dynimages[56]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/as2.jpg", "", "157.Adam Scott gets ready to tee off"]
    dynimages[57]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/as3.jpg", "", "158.Adam Scott gets ready to tee off"]
    dynimages[58]=["http://img.photobucket.com/albums/v682/suwii/as4.jpg", "", "159.Adam Scott gets ready to tee off"]
    There may be other problems, fix this first and see.

    Notes: Two thumbnail images seem to be missing from the first gallery but, it is only because you are using the large versions as thumbnails and letting the browser scale them. You should be using actual thumbnails to speed loading. As it is, even with a broadband connection, operations timed out on two of the images and I had to use 'show picture' (IE) or 'view image' (FF) to get them to come up. In IE where the text and large images do a sweep into view. If you set a background color (can be white to match the page) for the area the text displays in, it won't look so blurry at first.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    how silly of me!! o_________o that's exactly the problem!!
    where's a site that can make thumbnails? not software :P

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    This is easy to do in batch mode with many popular image processing programs and there are so many free programs available online that also do this and an online utility for this would be so very bandwidth intensive that, I doubt you will find an online utility for it.
    Last edited by jscheuer1; 11-22-2005 at 04:41 AM. Reason: remove questionable link
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •