Results 1 to 1 of 1

Thread: CSS based NAV BAR not rendering correctly in FireFox... IE is fine HELP!

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    46
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default CSS based NAV BAR not rendering correctly in FireFox... IE is fine HELP!

    Hello, I am having a weird issue with a dropping <LI> element in my navbar in Firefox. IE looks great, as well as Safari
    Here is the page:
    efficientdrivetrains.com/index.html

    The CSS markup I am using for this navbar is here:

    Code:
    #nav {
    	width:800px;
    	background-color:#f57c4a;	
    	margin:0px auto 2px auto;
    	border-right:#CCCCCC solid 1px;
    	border-left:#CCCCCC solid 1px;
    }
    
    ul#list-nav {
    	list-style:none;
    	margin:0px;
    	padding:0;
    }
    
    ul#list-nav li {
    	display:inline;
    }
    
    ul#list-nav li a {
    	text-decoration:none;
    	padding:5px 10px;
    	width:auto;
    	background:#f57c4a;
    	color:#FFF;
    	float:left;
    	text-align:center;
    	border-right:1px solid #fff;
    	text-shadow: 0 1px 0 rgba(0,0,0,.8);
    }
    
    ul#list-nav li a:hover {
    	color:#FFF;
    	background-color:#ce520f;
    }
    ul#list-nav li a:active {
    	color:#000;
    }
    
    ul#list-nav li a.live {
    	color:#FFF;
    	background-color:#ce520f;
    }
    To see the entire style sheet, look here:
    efficientdrivetrains.com/css/master.css

    Any help would be so greatly appreciated...
    I have spent hours trouble shooting this and I am at wits end.
    thanks!
    zack


    Edit: FIXED IT:
    HAD A UL LI TAG THAT NEEDED TO BE REMOVED
    Last edited by jscheuer1; 11-01-2010 at 11:18 PM. Reason: FIXED, later: format code, remove hotlinks, close thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •