Results 1 to 5 of 5

Thread: Smooth Navigational Menu -- Error Message

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Smooth Navigational Menu -- Error Message

    1) Script Title: Smooth Navigational Menu (v1.4)

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...smoothmenu.htm

    3) Describe problem: I installed this script on my website, and I love it. It seems to work fine, but, at the bottom left of the browser (when I publish the site), I get an error message, and when I click on it, the error reads:

    Message: 'parent().get(...)' is null or not an object
    Line: 49
    Char: 2
    Code: 0
    URI: http://www.mywebsitename.com/ddsmoothmenu.js

    In my website editing program, it shows the error as being in this part of the code:

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddsmoothmenu.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddsmoothmenu-v.css" />

    ddsmoothmenu.js IS published to the server with my website. And I have copied everything, or so I thought, as shown at Dynamic Drive. I am using an external file file fetched via Ajax, if that matters. How can I fix this error? Thanks! :-)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Do you have an e-mail address where I can send it to you? I don't want to post it here. I am new so I don't have permission to e-mail you through here it looks like. Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Please send to ddrivehelp [at] gmail.com
    DD Admin

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    25
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you for the e-mail address. In the meantime, I was able to figure out my error. I just misread one part of how to do the external ajax file. It's working now. Again, thanks! :-)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •