Results 1 to 5 of 5

Thread: Need Help with Dynamic Ajax Content not loading in IE

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Need Help with Dynamic Ajax Content not loading in IE

    1) Script Title: Dynamic Ajax Content

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...jaxcontent.htm

    3) Describe problem: I am currently running this script on my clients site, it's running perfect in Firefox, however in IE it is not working.

    Here is the url: http://febc.convio.net/site/PageServ..._giftcatalog_1

    If you click on the bottom button overlayed on the image that says "See Other Gifts" it should load the new page which again it does in Firefox IE it gives me an error that says it's on line 40 of my js file.

    Please help I have been staring at this for hours!

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Boston,ma
    Posts
    2,127
    Thanks
    173
    Thanked 207 Times in 205 Posts

    Default

    It doesn't work in my ff, it says 404, which means the page isnt found. The page being linked to is :http://febc.convio.net/site/febc_pag...?1286410996214

    The value after the question mark also needs a name so it can be controlled.


    http://febc.convio.net/site/febc_pag...=1286410996214

    For example this would be called as "id" and it's value would be "1286410996214".
    Corrections to my coding/thoughts welcome.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi there, thanks for getting back with me it was working in Firefox now not so much so weird may have been caching. Anyways I have the url set to go to:http://febc.convio.net/site/PageServ..._giftcatalog_2 so it can then lose this but still having an issue

    Not sure if my javascript code is right it looks ok just not sure why its not working

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Boston,ma
    Posts
    2,127
    Thanks
    173
    Thanked 207 Times in 205 Posts

    Default

    I'm pretty sure the problem is that you are displaying a whole page in that contentjs div.

    http://febc.convio.net/site/PageServ..._giftcatalog_2

    The pages you request should just have just the content you want displayed in the div.

    Say you have
    Code:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <div id="contentjs">
    </div>
    </body>
    </html>
    If you pull in another page containing

    Code:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    this is the content you need
    </body>
    </html>
    You get

    Code:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <div id="contentjs">
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <div id="contentjs">
    this is the content you need
    </div>
    </body>
    </html>
    </div>
    </body>
    </html>
    Where as what you wanted is

    Code:
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <div id="contentjs">
    this is the content you need
    </div>
    </body>
    </html>
    So to do that you have your file containing the raw code and have the styling already on that page. This is best done with a server side code because you can use conditional to state what to display but you can do it with plain text.
    Corrections to my coding/thoughts welcome.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Excellent I'll try that, I did find that my div placement was off so that's why it wasn't working originally.

    Thanks so much for your help on this!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •