Results 1 to 9 of 9

Thread: AnyLink Dropdown Menu

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question AnyLink Dropdown Menu

    AnyLink Drop Down Menu
    http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

    I am testing out this script on this page. The menus don't drop down. Would anyone mind taking a look at it to see what I am doing wrong?

    Just focus on the layouts and graphics buttons because the resources and tutorials buttons haven't been properly coded for links.

    I'm just trying to get it working before going ahead with finishing it.
    Last edited by jaggd; 10-24-2005 at 09:07 AM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Anyone? I really need help.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    I don't see any attempt on your test page to implement the script you mention. You have to at least put the code for the script on the page, as per instructions, to see if it will work or not.

    A note on your page:

    I see numerous <style> sections. They should be combined into one and belong in the head of the document, not the body.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I was changing from images to text links to see if that was my problem. It still didn't work. I don't know what I'm doing wrong. If you go to it now, you should see it.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Well, you are probably going to want to change things a little as far as the base and hover colors go but, simply numbering the menus correctly got the script to work here, change:

    Code:
    //Contents for menu 1
    var menu1=new Array()
    menu1[0]='<a href="raplayouts.html">Rap</a>'
    menu1[1]='<a href="randblayouts.html">R & B</a>'
    menu1[2]='<a href="hiphoplayouts.html">Hip Hop</a>'
    menu1[3]='<a href="gospellayouts.html">Gospel</a>'
    menu1[4]='<a href="misclayouts.html">Miscellaneous</a>'
    
    //Contents for menu 2
    var menu1=new Array()
    menu2[0]='<a href="rapbacks.html">Rap</a>'
    menu2[1]='<a href="randbbacks.html">R & B</a>'
    menu2[2]='<a href="hiphopbacks.html">Hip Hop</a>'
    menu2[3]='<a href="gospelbacks.html">Gospel</a>'
    menu2[4]='<a href="miscbacks.html">Miscellaneous</a>'
    
    //Contents for menu 3, and so on
    var menu2=new Array()
    menu3[0]='<a href="avatars.html">Avatars</a>'
    menu3[1]='<a href="cursors.html">Cursors</a>'
    menu3[2]='<a href="glitterimages.html">Glitter Images</a>'
    menu3[3]='<a href="pickup.html">Pick Up</a>'
    menu3[4]='<a href="icons.html">Icons</a>'
    
    //Contents for menu 4, and so on
    var menu3=new Array()
    menu4[0]='<a href="psp.html">Paint Shop Pro</a>'
    menu4[1]='<a href="ps.html">Photoshop</a>'
    menu4[2]='<a href="dream.html">Dreamweaver</a>'
    menu4[3]='<a href="html.html">HTML</a>'
    to (changes in red):

    Code:
    //Contents for menu 1
    var menu1=new Array()
    menu1[0]='<a href="raplayouts.html">Rap</a>'
    menu1[1]='<a href="randblayouts.html">R & B</a>'
    menu1[2]='<a href="hiphoplayouts.html">Hip Hop</a>'
    menu1[3]='<a href="gospellayouts.html">Gospel</a>'
    menu1[4]='<a href="misclayouts.html">Miscellaneous</a>'
    
    //Contents for menu 2
    var menu2=new Array()
    menu2[0]='<a href="rapbacks.html">Rap</a>'
    menu2[1]='<a href="randbbacks.html">R & B</a>'
    menu2[2]='<a href="hiphopbacks.html">Hip Hop</a>'
    menu2[3]='<a href="gospelbacks.html">Gospel</a>'
    menu2[4]='<a href="miscbacks.html">Miscellaneous</a>'
    
    //Contents for menu 3, and so on
    var menu3=new Array()
    menu3[0]='<a href="avatars.html">Avatars</a>'
    menu3[1]='<a href="cursors.html">Cursors</a>'
    menu3[2]='<a href="glitterimages.html">Glitter Images</a>'
    menu3[3]='<a href="pickup.html">Pick Up</a>'
    menu3[4]='<a href="icons.html">Icons</a>'
    
    //Contents for menu 4, and so on
    var menu4=new Array()
    menu4[0]='<a href="psp.html">Paint Shop Pro</a>'
    menu4[1]='<a href="ps.html">Photoshop</a>'
    menu4[2]='<a href="dream.html">Dreamweaver</a>'
    menu4[3]='<a href="html.html">HTML</a>'
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    thanks so much. i thought i changed all of those. it's always good to have 2 sets of eyes i guess. thanks again. i feel so retarded lol.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I tried changing my layout and when I did, my menu isn't working. I put it in like I had on the other but it's not working. Here is the page that it's on: http://pimpyopage.vzz.net/newlaytest.html Can anyone please look over it and tell me where I messed up. Thanks for any help offered.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    You left out a comment terminating slash here (shown in red):

    Code:
    /***********************************************
    * AnyLink Drop Down Menu-  Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
    * This notice MUST stay intact for legal use
    * Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
    ***********************************************/
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  9. #9
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    oh i thought that i made a typo and deleted that. thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •