Hi All,

I've been having trouble trying to get Expression Engine to show a permalink page. If I click on the permalink, it just shows the index page, even though I've said to go to a different template...

Hopefully I've explained it well enough... Here's my code:

index template:
Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
	<head>
		<title>{site_name}</title>
		<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset={charset}" />
		<link rel="stylesheet" href="{stylesheet=site/default_css}" type="text/css" />
		<meta name="generator" content="ExpressionEngine {version}" />
	</head>
	<body>
			{exp:weblog:entries weblog="articles" limit="10"}
					<h2><a href="{permalink="site/article"}">{title}</a></h2>
					{body}
			{/exp:weblog:entries}
	</body>
</html>
And here's the article template:
Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
	<head>
		<title>{site_name}</title>
		<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset={charset}" />
		<link rel="stylesheet" href="{stylesheet=site/default_css}" type="text/css" />
		<meta name="generator" content="ExpressionEngine {version}" />
	</head>
	<body>
			{exp:weblog:entries weblog="articles"}
				<h2>{title}</h2>
				{body}
			{/exp:weblog:entries}
	</body>
</html>
Thanks,
Alex