Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: google issues?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    So.Cal
    Posts
    3,643
    Thanks
    63
    Thanked 516 Times in 502 Posts
    Blog Entries
    5

    Default google issues?

    this may be a virus or malware, I suppose, but I can't find one.

    I've encountered the problem on several different machines (at least 3 of which have never shared files or connections; at least two use different ISPs), OSs (windows xp pro, xp media center, server 2000(terminals)) and browsers (ie6-8, firefox3.6, chrome).

    When browsing google search results (usually deep links), I've been redirected to unrelated sites quite often. this has even been happening on search result links to known good sites (charter.net, wikipedia.org, others). I am redirected two or three times and usually land on a random search engine page, or one of those search/ad pages that inactive domains can be forwarded to.

    I can't reproduce this problem reliably, but it has been persistent over the past two weeks or so.

    I've also been experiencing a possibly related issue on google's image search: I put in a search term, and I'm redirected to google's web search page (not the home page) with no results, and sometimes the google logo is broken. This has been happening less frequently, and so far, only on the machines running Windows Server 2000.

    If anyone has heard anything, experienced this, or has any ideas at all, I'd really appreciate some input/help.

    Thanks much, everyone,

    -traq

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Victoria, BC, Canada
    Posts
    303
    Thanks
    18
    Thanked 36 Times in 36 Posts

    Default

    I haven't had this problem at all... I'm on a Mac (snow leopard; Firefox 3.6/Safari 5)...

    - Alex
    Alex Blackie, X96 Design
    My Website
    I specialize in: HTML5, CSS3, PHP, Ruby on Rails, MySQL, MongoDB, Linux Server Administration

  3. The Following User Says Thank You to X96 Web Design For This Useful Post:

    traq (07-08-2010)

  4. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    So.Cal
    Posts
    3,643
    Thanks
    63
    Thanked 516 Times in 502 Posts
    Blog Entries
    5

    Default

    Quote Originally Posted by X96 Web Design View Post
    I haven't had this problem at all... I'm on a Mac (snow leopard; Firefox 3.6/Safari 5)...

    - Alex
    "I'm on a Mac. meh mehmeh mehmeh."

  5. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Victoria, BC, Canada
    Posts
    303
    Thanks
    18
    Thanked 36 Times in 36 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by traq View Post
    "I'm on a Mac. meh mehmeh mehmeh."
    I still use Windows for some things... Like....... IE testing. And..... Solitaire...
    Last edited by X96 Web Design; 07-08-2010 at 04:41 AM.
    Alex Blackie, X96 Design
    My Website
    I specialize in: HTML5, CSS3, PHP, Ruby on Rails, MySQL, MongoDB, Linux Server Administration

  6. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    So.Cal
    Posts
    3,643
    Thanks
    63
    Thanked 516 Times in 502 Posts
    Blog Entries
    5

    Default

    I replaced my CPU a few months ago and upgraded my HD. They installed IE8 while they were at it... Now I don't have IE6 and IE7 available for testing anymore!

    Of course, I'm not quite upset enough to go to the trouble of reinstalling them. Someday, I guess.

  7. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Victoria, BC, Canada
    Posts
    303
    Thanks
    18
    Thanked 36 Times in 36 Posts

    Default

    I use a program called IE Tester. It lets you test in everything from IE9 beta (if available) to IE 5.5...

    http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

    // Alex
    Alex Blackie, X96 Design
    My Website
    I specialize in: HTML5, CSS3, PHP, Ruby on Rails, MySQL, MongoDB, Linux Server Administration

  8. The Following User Says Thank You to X96 Web Design For This Useful Post:

    azoomer (07-08-2010)

  9. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    845
    Thanks
    14
    Thanked 189 Times in 188 Posts

    Default

    Hi x96, thanks for the link to the IE tester. Very helpful. ( but also somewhat depressing to see my pages deteriorate in ie6 & 7)

  10. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hi friend,
    i have online store site. i have gifts and birthday gifts etc. And i want to submit my product in google so what i do for that.

  11. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    12,164
    Thanks
    265
    Thanked 690 Times in 678 Posts

    Default

    Seruna, this is the wrong place to ask a new question. Please read the forum rules and do not interrupt other discussions.

    ----

    Traq, I have no idea what is wrong with your computer(s)... I've never heard of this or had weird issues with google. I'd suspect malware except that you say it's on several systems. Could it be malware on all of them? Maybe you visit the same website from all of the computers, or it got on a disc you used on all of them?
    Daniel - Freelance Web Design | <?php?> | <html>| espa˝ol | Deutsch | italiano | portuguŕs | catalÓ | un peu de franšais | some knowledge of several other languages: I can sometimes help translate here on DD | Linguistics Forum

  12. #10
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    So.Cal
    Posts
    3,643
    Thanks
    63
    Thanked 516 Times in 502 Posts
    Blog Entries
    5

    Default

    I didn't share anything between all the systems, though I suppose they could've all caught it from the same place online.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •