Results 1 to 4 of 4

Thread: Dynamic Ajax Content not working in IE

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rosebud West, Australia
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Dynamic Ajax Content not working in IE

    1) Script Title: Dynamic Ajax Content

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...jaxcontent.htm

    3) Describe problem: I have set up a parts index/catalogue system on my website using the Dynamix Ajax Content script and it works quite well in firefox but Internet Explorer breaks it. I'm not sure why as the demo on DD works fine in Internet Explorer. I have gone over the code and I can't find what the problem is and was wondering if anyone here can see what I've missed.

    You can view the website at http://wbs.dj-vk.com/yanmar/spareparts.php

    If you click through the navigational menu to a part type (ie. Valves) it should change the content to the right saying 'Valves content here'.
    This works fine in Firefox, just not internet explorer.

    Thank You

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rosebud West, Australia
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default more information

    For further information to help, IE reports the problem as follows...

    'document.getElementById(...)' is null or not an object

    I did a google search for this and it turned up results on IE not handling this properly but the demo page shows that it works in IE. What am I doing wrong?

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rosebud West, Australia
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok, I have narrowed it down to being a conflict between the 2 scripts I'm using from here.

    1. Dynamix Ajax Content
    2. Drill Down Menu (v1.6)

    I'm not sure why there is a conflict between the two but it only happens in Internet Explorer. Firefox runs the page perfect but Internet Explorer has errors.

    The Dynamic Ajax Content links only break in Internet Explorer when Drill Down Menu is running on the page aswell. Which is unfortunanty because thats exactly where I want the links to be.

    Any ideas on what the conflict may be?

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rosebud West, Australia
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy please help

    surely some smart person on this forum knows why this isn't working and can help?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •