Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: BillBoard Script

  1. #1
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default BillBoard Script

    Hi,
    I'm having problems with the DHTML Billboard script.
    It's a fantastic script but the option to hide/show content in older browsers doesn't work, well not for my 4.79 version of Netscape!
    I'm referring to this part of the code in the script:
    Code:
    var hidecontent_from_legacy=1 //Should content be hidden in legacy browsers- IE4/NS4 (0=no, 1=yes).
    Whether i put the var to 1 or 0, netscape 4 always show the content.
    Since I want my site to be crossbrowser-savvy, this is annoying.
    Can anyone help?

    Tony

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I take it that NS4.79 doesn't actually show the billboard?

    If it does, you need an older browser to test this out!

    cr3ative
    Last edited by cr3ative; 09-08-2004 at 01:59 PM.
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi,
    Yeah it does show the Billboard!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Heh... oh dearie.

    I'll try to find you an older version to download

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  6. #6
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Er, why do you think I need another older browser
    Do you not understand the script or my initial message!

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    You need an older browser, because they CAN'T show the script, and therefore you need to stop it trying, thats what the code does.
    As your browser DOES show the billboard, it doesn't need to hide the code.

    If this isn't what the code is meant to do (i'm 90%), my apologies

    Sorry!
    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  8. #8
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default 90% is not 100%

    Hi,
    Let me quote you the advice from the script makers:

    Additionally, in older browsers (ie: NS4/IE4), you can choose whether the script should hide all of the content or not, since if the later, all of the content is shown all at once (depending on your page design, you may not want this).
    Now what i'm raising is the fact that the part of code that should carry out this function DOES NOT DO SO!


    OK?

    Is there anyone out there who might help pls

    Thanks
    tony

  9. #9
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Cheers for clearing that up Tony.

    I'll attempt to rewrite the script so it does sucessfully hide the billboard, it'll take me around 20 mins.

    (ever tried the internet in netscape 1.1? its hilarious! )

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  10. #10
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok, i've attached a code that works.

    Rename to htm (I can't attach htm, only .txt.. odd)

    Sorry for the mixup!
    Last edited by cr3ative; 09-09-2004 at 02:00 PM.
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •