Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Cross-frame menu, with multiple columns submenu. A question.

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Lightbulb Cross-frame menu, with multiple columns submenu. A question.

    1) Script Title: AnyLink JS Drop Down Menu v2.2

    2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm

    3) Describe problem: How to make the submenu box, which appears in hover on 'Menu with multiple columns', to be appeared bottom frame ? I have once tried it putting the attribute linktarget's value as the bottom frame name in the menucontents.js file : var anylinkmenu3={divclass:'anylinkmenucols', inlinestyle:'', linktarget:'secwin'} //Third menu variable, but it doesn't work.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,893
    Thanks
    3
    Thanked 966 Times in 954 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    Hmm there's no quick way to do this with this script unfortunately. Frames are basically treated as two separate windows inside the browser. In order for the menu to drop down inside another frame, it has to create a new instance of itself in that frame that communicates with the menu in the original frame. It's certainly possible, but not without a lot of additions to the script.
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,363
    Thanks
    31
    Thanked 140 Times in 135 Posts
    Blog Entries
    32

    Default

    You can have your menu on top of a frameset if you do something like this (just an example). You'll have to write your frameset dynamically.
    ===
    Arie Molendijk.

  4. The Following User Says Thank You to molendijk For This Useful Post:

    naremkim (03-06-2010)

  5. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Lightbulb

    Thanks you all.
    I'm trying to look into your suggestion.
    It must be very helpful for me.
    Thanks again.

  6. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Lightbulb

    I got it !! Thanks.
    It's very well and has some merits to the statical frameset.
    The test site is http://www.kissesnhugs.com.
    There is a problem: i.e. appearing and disappearing the submenu when on hover and hoverout the main menu are not fast and sometimes do not properly work. And when the cursor goes along with the main menu several submenus are remained.
    However it is another matter.
    Thanks again.
    Last edited by naremkim; 03-09-2010 at 01:15 PM. Reason: revision

  7. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,363
    Thanks
    31
    Thanked 140 Times in 135 Posts
    Blog Entries
    32

    Default

    Glad to here that it functions for you.
    On my machine the menus work flawlessly.
    ===
    Arie.

  8. #7
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Arrow

    Many Thanks to you.
    I have a domain name homepageclinic.net.
    I forwarded this domain to this site, dynamicdrive.com. If you want this domain to forward to another site I will forward it to that site. I have already forwarded another domain name homepageclinic.com to http://www.vicsjavascripts.org.uk for vwphillips, a senior coder.
    I hope I can have a chance to do web business in cooperation with you in the future.

    Thanks.
    Last edited by naremkim; 03-11-2010 at 06:36 AM. Reason: revision

  9. #8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Arrow The menu is displaced when the screen resolution is changed.

    Hi ! There.

    I arranged the menu position on the resolution of 1024x768.
    The posiion appears fine on that resolution but on other it doesn't.
    Isn't there any way to fix it ?

    Thanks.
    Last edited by naremkim; 03-30-2010 at 01:01 PM. Reason: revision

  10. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,363
    Thanks
    31
    Thanked 140 Times in 135 Posts
    Blog Entries
    32

  11. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Toronto
    Posts
    81
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Arrow

    Hi ! molendijk.

    I made the position in percentage.

    The right following is the menu positioning.
    <div style="position:absolute;top:5.5%;left:12.4%">

    <!--[if IE]>
    <iframe src="frameset.html" style="position:absolute;left:0px;top:0px;width:100%;height:100%"></iframe>
    <![endif]-->

    <!--[if !IE]><!-->
    <object type="text/html" data="frameset.html" style="position:absolute;left:0px;top:0px;width:100%;height:100%"></object>
    <!--<![endif]-->

    Thanks for your kind replying.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •