Results 1 to 5 of 5

Thread: Image Thumbnail Viewer II problem...

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Image Thumbnail Viewer II problem...

    http://members.shaw.ca/irishcavan/Photo%20Gallery.htm

    The page views fine in preview, but does not work after it is loaded to the actual site. Can someone help me see what it is that I missed?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    The images are not on the server, at least not as listed in the script. You must upload them and remember, spelling and upper/lower case counts!
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    john can you private msg me... i fixed the links but it still isnt showing

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Well, no need for that. The images appear to be on the server but, most of them end in .jpg not .JPG as is in your code. The first pair is working. As I said upper/lower case matters as much as spelling.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I got it... lol... now i have 5 more galleries to deal with...

    thanks for your help

    Irish

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •