Advanced Search

Results 1 to 4 of 4

Thread: Simple control gallery button show vertical

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Simple control gallery button show vertical

    1) Script Title: Simple Gallery

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...plegallery.htm

    3) Describe problem:

    i have problem with simple gallery button image, it look like this in my web page http://www.trinitynetwork.co.id/inet/services.php. It show in vertical not horizontal like in the example page. I'm a newbie and i don't understand this.
    Can anyone help??

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,864
    Thanks
    3
    Thanked 960 Times in 949 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    Hmm there might be some formatting within your table, in which the DIV containing the gallery is in, that's causing issues with the later. To test this, try moving the DIV in red below on your page:

    Code:
      <tr>
       <td rowspan="27"><img name="services_r2_c1" src="images/services_r2_c1.jpg" width="82" height="575" border="0" id="services_r2_c1" alt="" /></td>
       <td colspan="18" valign="top"><div id="simplegallery1"></div></td>
       <td rowspan="4" colspan="2"><img name="services_r2_c20" src="images/services_r2_c20.jpg" width="80" height="328" border="0" id="services_r2_c20" alt="" /></td>
       <td><img src="images/spacer.gif" width="1" height="271" border="0" alt="" /></td>
    
      </tr>
    so it's outside the table altogether, such as right after the <body> tag. See if that changes anything.
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i already move it to outside the table & it works. so how this solve my problem. the gallery must use inside that table??

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok i already found the problem. i found this in my css :
    td img {display: block;}

    when i remove this, the script is running.

    Thanks DDADMIN for your help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •