Results 1 to 3 of 3

Thread: CSS font style not being used by Browsers

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sutherland Scotland (the very far North)
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default CSS font style not being used by Browsers

    1) Script Title: AnyLink CSS Menu v2.2

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...anylinkcss.htm

    3) Describe problem: AnyLink CSS Menu v2.2 works fine. Just that the text that the part where
    Code:
    class="anchorclass" rel="submenu1" rev="lr"><font class="links">
    is not passing on the "links" style, in this case my CSS shows it as being no decoration. The linked text still has an underline showing in Browsers. But it's OK in my old Dreamweaver MX.

    How do I remove the underline?

    If you go to http://www.westatholl.org.uk/indexmain.html] you will see it under Previous Results.
    Last edited by JimB; 06-26-2009 at 07:35 PM. Reason: Sorry wrong link page

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    The script doesn't actually change the style of the anchor link in any way other than when the mouse rolls over it, in which it applies the .selected CSS class to it. With that said, I can't see how the underline would be due to the script. Make sure there aren't any styles or tags defined on your anchor link that's the culprit:

    Code:
    <a href="Results/AllResults.html" target="mainFrame" class="anchorclass" rel="submenu1" rev="lr"><font class="links">Results</font></a>
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Sutherland Scotland (the very far North)
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: CSS font style not being used by Browsers

    Many thanks for your reply - sorted.

    I had left out
    Code:
    style="text-decoration: none"
    in
    Code:
    <a href> tag
    but still required the
    Code:
    <font class="links">
    to get my other CSS attributes for the text link.

    All working fine now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •