Results 1 to 4 of 4

Thread: DHTML Window widget (v1.1)

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default DHTML Window widget (v1.1)

    1) Script Title: DHTML Window widget (v1.1)

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...ndow/index.htm

    3) Describe problem:

    I actually first experienced the problem using:
    DHTML Modal window v1.1
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...dhtmlmodal.htm

    I'm writing an XSLT that renders XML as HTML on the client side.
    Here's the XSLT snipit

    Code:
    <?xml version="1.0"?>
    <xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">
    <xsl:template match="/">	
    <html>
      <head>
        <link rel="stylesheet" href="/utility/modaldialog/windowfiles/dhtmlwindow.css" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="/utility/modaldialog/windowfiles/dhtmlwindow.js">
    	<![CDATA[/***********************************************
    	* DHTML Window Widget-  Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
    	* This notice must stay intact for legal use.
    	* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
    	***********************************************]]>
        </script>
        <link rel="stylesheet" href="utility/modaldialog/modalfiles/modal.css" type="text/css" />
        <script type="text/javascript" src="/utility/modaldialog/modalfiles/modal.js"></script>
        <script type='text/javascript' src='info.js'></script>
        <link rel='stylesheet' href='info.css' type='text/css' />
      </head>
      <body>
      <table.....
    
        </table>
      </body>
    </html>
    </xsl:template>
    </xsl:stylesheet>
    If I pull the script out of the XSLT, the page loads fine. when I add the script under the Modal Window script I get a popup that says the Windows script is required. If I just add the windows script, the page continues to load without stopping. If I do stop it, I get a div element returned and nothing else.

    Firefox
    Code:
    <div id="dhtmlwindowholder"><span style="display:none">.</span></div>
    IE
    Code:
    The XML page cannot be displayed 
    Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. 
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://services.wdwinfo.com/poi/info/fastpass.xs...
    
     * DHTML Window Widget-
    Please Help

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Update - But still problem

    I deleted the copyright text (just for testing purposes) and it solved the IE problem (the site now works successfully in IE) but Firefox still returns the empty div when executing ;(

    This is a great script and it works perfectly in an HTML file. If I can just get past this one (and figure out how to do it without violating copyright) I'll be a happy camper

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Hmmm please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.
    DD Admin

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •