I am having a problem fixing a bug with my site, which affects both IE and Opera, but does not affect Safari, Firefox or any other browser that i know of.

the affected part goes like this.

1) The page widgetprep.html - This page creates the structure of the widget and shows the frame of google

<div class="container2">
<b class="rtop"><b class="r1"></b> <b class="r2"></b> <b class="r3"></b> <b class="r4"></b></b>

<table bgcolor="black" >

<th><font face="Verdana, Arial" size="4" color="black">Test</font></th>
<td bgcolor="white">
<iframe src="http://google.com" name="frame1" width="500px" height="200px" id="frame1" scrolling="auto" frameborder="0"></iframe>
<tr >
<th><font face="Verdana, Arial" size="" color="white"><a href="http://websnips.com/index.php/grab/check/" target="_blank">Get this widget</a></font> <font face="Verdana, Arial" size="4" color="white"> |<a href="http://www.websnips.com" target="_blank">Make a Widget Out of Any Site</a></font></th>
<b class="rbottom"><b class="r4"></b> <b class="r3"></b> <b class="r2"></b> <b class="r1"></b></b>
2) widget.html - This page is an iframe of the previous page in js

document.write('<iframe allowtransparency="true" ' +
'scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ' +
3) embed.html - This page embeds the widget using a JS SRC
<body bgcolor="red">
<script src="http://localhost:8888/websnips7/widget.php?width=250&height=300&title=Widget&id=aHR0cDovL3d3dy5iYmMuY28udWsvbG9uZG9uL25ld3Mv/156&color=black&bg=567d8c" type="text/javascript"></script>
Basically the problem is when i look at the embed.html page in opera or ie i cannot see anything after the embedded widget for example the text saying 'hello' i added. Anyone got any ideas??