Results 1 to 7 of 7

Thread: Any idea why Ultimate Fade-In Slideshow doesn't work in Safari and Chrome

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Any idea why Ultimate Fade-In Slideshow doesn't work in Safari and Chrome

    1) Script Title:
    Ultimate Fade-In Slideshow (v1.5 and v1.51)
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...nslideshow.htm

    2) Script URL (on DD):
    http://www.gvenglish.com/

    3) Describe problem:
    v1.5 doesn't work in Safari / Chrome can't get 1.51 to work at all. Have copied the JS twice. Code in <body> looks the same.

    Version 1.5 on site at the moment.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Jeremy | jfein.net

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I'm sure you're right. However this page has been like this for a while and the Ultimate Fade-In Slideshow has only just stopped working in Opera and Chrome. Also the validation errors are in parts of the page with nothing to do with the slideshow.

    While I struggle to get it to validate, any other ideas?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    http://www.gvenglish.com/test.cfm

    This only has 4 validation errors all concerning other areas of the page and is using version 1.51. The images just don't show.

    This is in the body
    Code:
    <script type="text/javascript">
    new fadeshow(fadeimages, 440, 218, 0, 4000, 1, "R") 
    </script>
    And the call to the JS is in the head.

    Anyone an idea where I've gone wrong.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Hmm, did you change anything recently?
    Jeremy | jfein.net

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    No, nothing has been changed, Nile, it just suddenly stopped working on Safari and Chrome within the last two weeks.

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hello i have the same problem, have you resolve it yet?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •