Results 1 to 4 of 4

Thread: CMotion is Not Working in Netscape 7 for Me

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default CMotion is Not Working in Netscape 7 for Me

    Hello,
    I love CMotion, but just realized this morning that it is not working in Netscape for me. I think it is because I have it in an iFrame. It's working great in IE, so I'm stumped. Has anyone ever had this issue, and is there a work around for Netscape? Here is the link to the page with the iFrame: http://www.marthajomahoney.com/portfolio/portfolio1.htm

    It's also not working on just the page using CMotion either: http://www.marthajomahoney.com/portf...gportfolio.htm

    Thanks much,
    Jill

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    29,167
    Thanks
    44
    Thanked 3,240 Times in 3,201 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    You didn't follow instructions er, rather the template, closely enough. Where you have:
    Code:
    <div id="motioncontainer" style="position:relative;width:690;height:255px;overflow:hidden;">
    It should use specified units like in the demo and like so:
    Code:
    <div id="motioncontainer" style="position:relative;width:690px;height:255px;overflow:hidden;">
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thank you, John. Appreciate your keen eye.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    P.S. CMotion is now working for me in Netscape.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •