Results 1 to 3 of 3

Thread: Ultimate Fade-in slideshow (v1.51) help

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hudson Valley, NY
    Posts
    8
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ultimate Fade-in slideshow (v1.51) help

    1) Script Title: Ultimate Fade-in slideshow (v1.51)

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...nslideshow.htm

    3) Describe problem:
    Hi,

    I have been working with the Ultimate Fade-in slideshow (v1.51) and have been successful (I have been helped with this in the past getting on this forum) in getting it to work on my computer. The question is how do I get it to work when I upload it?

    Here is the test site: http://www.alpineendeavors.com/test/

    I have uploaded all my files - photos, etc, and it doesn't seem to be working for me.


    Any help is greatly appreciate!
    Marty

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    The images are not on the server in the location specified with the names specified. You probably did one or more of three things:

    1. Forgot to upload the images.
    2. Uploaded the images to a different location than that specified in the script code.
    3. Neglected to take into account that upper and lower case letters used in image paths and filenames matter on the web, and have listed them in your code in a way that differs in in case from the actual locations and/or names of the files you uploaded.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    Marty M (03-22-2009)

  4. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Hudson Valley, NY
    Posts
    8
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi John,

    Yep - I had a capital letter starting the folder name....

    I know, no caps. It slipped somehow.

    It is working, please check out the site.

    Thank you again,
    Marty

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •