Results 1 to 3 of 3

Thread: Simple Controls Gallery - Not showing in IE

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Simple Controls Gallery - Not showing in IE

    1) Script Title: Simple Controls Gallery v1.3

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...plegallery.htm

    3) Describe problem:
    The script doesn't show up in IE, but looks fine in Safari and Firefox. Any help would be great, thanks in advance.

    Domain: http://www.findstudentdigs.com/detai...D=53&TypeID=45

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Remove the trailing comma in red in your images array:

    Code:
    	imagearray: [
    		['admin/photos/uploads/ajzzbcaxsrpu.jpg '],
    		
    		['admin/photos/uploads/znywbacllwne.jpg '],
    		
    		['admin/photos/uploads/yvfagdtrbjwo.jpg '],
    		],
    It should not be there, and in IE, it lets you know.
    DD Admin

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    All fixed, took me a while to get rid of that comma. I'm using the script with php, so the php replicates that one line, so couldnt just take the comma out. Had to add another line in after without the comma with a dummy image. All works fine now.

    Thank you

    Kind Regards

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •