Results 1 to 4 of 4

Thread: Help: Scripts Disabled While Page Loads

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Help: Scripts Disabled While Page Loads

    I'm using the Switch Content Script, and it works flawlessly, except for one problem that is probably not the fault of the script. In all browsers I tried (IE6, NS7 and FireFox), the script only works after the page has fully loaded. This is a problem for me, since there's an image that I (have to) access on another server, and it takes a while to load. Is there any way to get around this problem?

    Thanks!
    Last edited by stet; 10-18-2004 at 01:10 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    An image preload script from Dynamic Drive could solve this problem. Otherwise, try hosting the slow image on www.imageshack.us - they're fast and free (but check copyrights on the image first of course).

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    As cr3ative says, you may want to try and preload that external image so it loads ASAP. Regarding the script itself, unfortunately it can only be activated after the page has loaded. This is a fundamental design issue.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Actually, I don't think the problem described above has to do with the slowness of the graphic loading, but rather some loop that this particular JS script runs through.

    I've just posted about this problem on another thread related to the Contract Headers script, and I'm baffled on how to work around it.

    Original question posted here:
    http://www.dynamicdrive.com/forums/showthread.php?t=398

    Need help on it if anyone can swoop in and save the day!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •