Results 1 to 4 of 4

Thread: Ultimate Slideshow kills my webpage in IE 6

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Ultimate Slideshow kills my webpage in IE 6

    Hello all,

    I've spent countless hours trying to perfect this website I'm working on. Now I've discovered it's useless in IE6. This wasn't the case until sometime last week, but I'm not sure what' causing the problem, either the Ulitmate Slideshow javascript or a z-index rendering issue.

    The problem is that after the page loads my background wrapper div moves to the foreground and covers up the webpage, except for an absolute positioned div, everything else is covered up by the wrapper's background color.

    Any help on this would be much appreciated.
    Notice in IE 6 that the page loads and is visible, but as soon as it is completely loaded it then gets covered up. I can't figure it out, b/c it works great in every other browser I've tested.

    Please help! Here's the link. You have to view it in IE 6 to see what I'm talking about.
    www.poshprod.net

    Thanks to all
    Huck

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    It has nothing to do with the slide show script. Remove it and there is no change to the page in IE 6.

    Take out this bit:

    Code:
    <!--[if lt IE 7]>
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="IE-6-OR-LOWER-SPECIFIC.css" />
        <script type="text/javascript" src="unitpngfix.js"></script>
        <link href="menu-horizontal.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
            <script type="text/javascript" src="unitpngfix.js"></script>
    <![endif]-->
    and there is at least some improvement.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. The Following User Says Thank You to jscheuer1 For This Useful Post:

    Huckleberry (01-12-2009)

  4. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Yeah, that helps

    Thanks John,

    I guess I got a bit carried away w/ my IE hacks, huh.

    After I took that out the page loads everything except the Ultimate slideshow and the menu. I can do without the slideshow, but the menu is crucial.

    Any suggestions?

    I know the earlier I couldn't get the menu to display in-line properly, every link appeared on it's own line, and they were all stacked on top of each other and aligned in the center.

    Thanks again for your help.
    Huck

  5. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks John for your time and help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •