Advanced Search

Results 1 to 3 of 3

Thread: autostart or autoplay?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    157
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default autostart or autoplay?

    hi, this isnt for my website, but its for myspace. and im putting music videos on, and i added autostart="false" in teh embed. but it still autoplays. i also tried autoplay="false". anybody know what im doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    28,704
    Thanks
    43
    Thanked 3,133 Times in 3,097 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Maybe you need both. If that doesn't get it, let's see the code. Don't you also have/need an object tag for that? If so, the behavior in IE is governed exclusively by the object tag.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    157
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    HTML Code:
    <embed style="FILTER: xray" name="RAOCXplayer"  autostart="false" src="http://x2.musicvideocodes.com/61//7121575826.wmv" type="application/x-mplayer2" width="320" height="265" ShowC.."1" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" loop="true" EnableC.."0" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"></embed>
    i used that in firefox, and it didnt work. surprisingly, i tried it in ie and it works. but not in firefox.


    do i need to wrap object tags around it?
    Last edited by darco9x2; 07-25-2005 at 03:18 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •