Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: Dynamic Content Problem

  1. #21
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Done. Didn't work. I'm going to work on this sucker another half-hour...then give it a break.

    But...I'm not going to let it beat me!!!!

  2. #22
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok,i think i got the fu**er
    add width and height to the divs,say:
    Code:
    <style type="text/css">
    #leftcolumn{
    float:left;
    width:150px;
    height: 400px;
    border: 3px solid black;
    padding: 5px;
    padding-left: 8px;
    
    }
    
    
    
    #rightcolumn{
    float:left;
    width:550px;
    min-height: 400px;
    border: 3px solid black;
    margin-left: 10px;
    padding: 5px;
    padding-bottom: 8px;
    }
    
    
    </style>
    inside the <head> </head> tags

  3. #23
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Dannnng....I thought that was going to do it!! But it didn't.

  4. #24
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ahahahahaha crap..i'm going to shoot myself or something(kidding)..btw you're invited to help my with my frustrating stuff too:
    http://www.dynamicdrive.com/forums/s...ad.php?t=39066

    and currently dont know what preventing it to work..

    try to upload the example files from DD and see if they work

  5. #25
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I did that a while back. In fact, I tested images with it from DD an it worked. The video, well, that's another story.

  6. #26
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    genia...I'm going to give up on mine for the day. However, I'm going to tackle both of our tomorrow to see if I can come up with anything. I've been going to long on this today, starting to make elementary mistakes.

  7. #27
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    well,post tommrow..my time is 00:17 now..i'm going to slepp too.
    luck with this tommrow i will check the post when i will have time tomorrow

  8. #28
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Okay, it's now about 4:47 AM, my time and I'm back to work on this mission. I figure I'll get it to work today or find another avenue to achieve the same objective, so that I can move on.

  9. #29
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    73
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    wow..447 is very early
    any progress?
    have you tried this locally on your pc?

  10. #30
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    24
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi genia....

    THAT'S the frustrating thing. I got it to work....once, locally. The weird thing is it won't work on the server!

    I've had no progress yet but am starting over, completely from scratch so that I may play it by the numbers. This time I'm making notes and keeping track of gorund I've already covered. It will work. It's something I'm doing or not doing with the video script, getting it to talk back to DD's script.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •