Results 1 to 3 of 3

Thread: Ultimate Fade-In Slideshow: No display

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Ultimate Fade-In Slideshow: No display

    1) Script Title: Ultimate Fade-In Slideshow (v1.51)

    2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex...nslideshow.htm

    3) Describe problem: No display

    I've been trying to get this to work for many hours, and now hope wiser folk than me can help. I'm sure I've made a mistake (hopefully a simple one) but I just don't see it. I have searched through threads in forum, w/ no luck.

    When I load the page, locally (Firefox/mac) or online, I get no display, not even of the photo included in the <noscript> tags.

    Page: http://www.horseink.com/chdrsg/index-example.html
    JS: http://www.horseink.com/chdrsg/slideshow.js
    Images: http://www.horseink.com/chdrsg/i/fadeimages/slide-1.jpg [etc., 5 of them total]

    Thanks in advance for any help!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    In your external script file (slideshow.js) you need to remove:

    Code:
    <script type="text/javascript">
    from the beginning and:

    Code:
    </script>
    from the end.

    That should get it running. Additionally, in your call:

    Code:
    	  <script type="text/javascript">
    new fadeshow(fadeimages, 460, 175, 0, 3000, 0, "R")
    </script>
    With those images, it should be:

    Code:
    	  <script type="text/javascript">
    new fadeshow(fadeimages, 240, 175, 0, 3000, 0, "R")
    </script>
    Finally, the image in the noscript tag will show up, but only if javascript is disabled or absent.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks very much for your help (and patience)! I was correct in assuming it was something stupid, it appears...

    Greatly appreciated!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •